naše usluge

Riješavamo svaki nastali problem na vašem autu od promjene ulja do promjene motora. Poznajemo svako vozilo i riješavamo najzahtjevnije kvarove na vašem autu.

 

pregled vozila

Doznajte cjelokupnu sliku o stanju vašeg vozila

Kupujete ili prodajete automobil? Priprema te vozilo za tehnički pregled? Spremate se na duži put, ali niste sigurni u ispravnost vašeg vozila? Budite bez brige, obavit ćemo sve bitne provjere, od tekućina u motoru, stanja akumulatora, ispravnosti kočnica sve do parametara rada motora i stanja limarije.

kompjutorska dijagnostika

Lociranje i dijagnosticiranje svih vrsta grešaka

Naša napredna dijagnostička oprema točno detektira uzrok problema i izolira kvar, bilo da se radi o sitnijoj grešci ili većem kvaru. Iznimno je važno na vrijeme detektirati i najmanje greške. Na taj način štedite novac i vrijeme.

redovno održavanje vozila

Vaše vozilo bit će vam zahvalno na redovnom održavanju

Redovno održavanje vozila je najvažnija stvar za stanje vašeg limenog ljubimca, te bi svaki vlasnik trebao voditi računa o broju prijeđenih kilometara ili vremenskom intervalu nakon kojeg treba obaviti redovan servis prema preporuci proizvođača vozila.

automehanika

Od sitnijih preinaka do najkompleksnijih popravaka

Naše dugogodišnje iskustvo, znanje i školovanje specijalizirali su nas za najkompliciranije vrste popravaka motora, mjenjača i diferencijala kod NISSAN te ostalih marki vozila. Uz to radimo i uobičajne mehaničarske popravke razvoda, ovjesa i kočnica . Ugrađujemo isključivo originalne ili jednakovrijedne rezervne dijelove renomiranih proizvođača, te na sve popravke dajemo garanciju.

autoelektrika

Na vrijeme spriječite skupe popravke vašeg vozila

Sa svakom novom generacijom u vozila se ugrađuju sve više i više elektroničkih komponenti. One omogućavaju sigurniju i ugodniju vožnju, ali proporcionalno se povećava i količina kvarova koje je potrebno na vrijeme otkloniti.

 

servis klima uređaja

Ključni faktor za ugodnu i bezbrižnu vožnju tijekom ljetnih sparina

Auto klima je ključni faktor za ugodnu i bezbrižnu vožnju tijekom ljetnih sparina. Upravo se u ljetnom razdoblju klima uređaji u automobilu brže i češće pokvare jer se koriste učestalije nego kroz ostatak godine. Da bi se ovakva situacija spriječila, neophodno je redovito vršiti servis klima uređaja.

vulkanizacija

Odabir kvalitetnih guma ima veliki utjecaj na sigurnu vožnju te potrošnju goriva

Naš stručni tim obavit će sve vulkanizerske usluge koje su vam potrebne, a ponudit ćemo vam i savjete oko izbora guma i naplataka.

Popravci karoserije

Autolimarski i autolakirerski popravci

Oštećenja karoserije vizualno nagrđuju vaše vozilo, mogu smanjiti uporabljivost vozila te predstavljaju sigurnosni rizik. Bilo da je riječ o manjim ili većim oštećenjima karoserije, popravit ćemo ili zamijeniti oštećene dijelove. Kod autolakiranja koristimo najnovije tehnologije tako da nema razlike prelakiranih dijelova u odnosu na originalnu boju vozila.

dezinfekcija vozila ozonom

Očistite kabinu vozila od svih mikroorganizama

Koliko god čistili unutrašnjost vašeg vozila, često se neugodni mirisi, dim, plijesan, kao i nevidljivii mikrobi uvuku i ne mogu se ukloniti. Tada je jedino učinkovito rješenje dezinfekcija putničke kabine ozonom jer je ozon najjači prirodni sterilizator i oksidator. S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i moguće zarazom korona virusom, bitno je da vam je kabina vozila čista od mikroorganizama.

prometna vještačenja

Doznajte stvarno stanje vašeg vozila

Uz našu uslugu prometnog vještačenja možete stati na kraj svim nedoumicama prije kupnje polovnog vozila te biti mirni da ne kupujete “mačka u vreći”.

ugovorno održavanje

Preuzimamo održavanje voznog parka vaše tvrtke

Brigu za održavanje službenog vozila vaše kompanije prepustite nama preko ugovorno obveze kojom dobivate garanciju servisiranja vozila da kroz mrežu lokacija po cijeloj Hrvatskoj.

NUDIMO ŠIROKU LEPEZU USLUGA – BRZO I EFIKASNO​

Kliknite na link desno i dogovorite
servis ili pregled vozila