O nama

naša priča

KONZAS AUTO d.o.o. predstavlja zajedničku viziju Kreše Kontreca i Ante Zečića. Nastao je kao produkt znanja, stručnog obrazovanja, profesionalnog usavršavanja te više od 30 godina zajedničkog radnog iskustva osnivača i vlasnika servisa.

Dugogodišnje radno iskustvo u ovlaštenom NISSAN servisu, uz kontinuirano usavršavanje i školovanje, omogućilo nam je da se profiliramo kao specijalizirani servis za sve vrste popravaka NISSAN vozila. Održavajući godinama i brojne vozne parkove raznih tvrtki kroz ugovorno održavanje osigurali su nam iskustvo i stručnost kod popravaka i ostalih proizvođača vozila koja radimo, kao na primjer Volkswagen, Renault, Peugeot, Citroen, Audi, BMW, itd.

Ono što nas najviše raduje je povjerenje vlasnika vozila koji već godinama održavaju automobile kod nas. Pojedinačni pristup svakom zahtjevu vlasnika vozila, suvremena oprema za brzo i učinkovito otklanjanje kvarova, te stručnost našeg tima prepoznala je i kompanija TotalEnergies koja je u servisu KONZAS AUTO pronašla pouzdanog poslovnog partnera, te nam omogućila da svojim klijentima ponudimo vrhunska motorna ulja QUARZ i ELF.

naš tim

Anto Zečić

Direktor

Anto je magistar inženjer prometa i stalni sudski vještak za cestovni promet i procjenu motornih vozila. Svoju karijeru u automobilskoj industriji započeo još 2004. godine u ovlaštenom distributeru za NISSAN i IVECO vozila gdje se radeći u prodaji vozila kontinuirano educirao i usavršavao što mu je omogućilo ostvariti značajne prodajne rezultate i napredak u poslovnoj karijeri.

Poslovi i radno iskustvo na rukovodećim pozicijama u prodaji i postprodaji su mu omogućili postaviti temelje sadašnje tvrtke koju uspješno vodi već 5 godina.

Uvjerenja:

Vadim Isaev

Automehaničar stručnjak

Vadim je stručnjak za popravak NISSAN vozila s iskustvom od preko 15 godina rada u ovlaštenom NISSAN servisu u Moskvi. Vadimovi certifikati i bogato iskustvo vrijedan je dodatak Konzas Auto timu specijaliziranom za popravak NISSAN vozila.

Uvjerenja:

Matej martić

Automehaničar stručnjak

Matej je dio našeg tima više od 3 godine. U njemu smo od početka prepoznali potencijal uz veliku želju za radom, znanjem i stručnim usavršavanjem. Radeći i učeći uz majstora Krešu, te postepeno prolazeći i savladavajući sve vrste popravaka, Matej je stekao znanje i stručnost za samostalne popravaka vozila uključujući i generalno uređenje motora.

naš prostor