rabljena vozila

Kvalitetna i provjerena vozila

Našim klijentima nudimo i rabljena vozila. Kao pouzdan autoservis želimo omogućiti svojim klijentima kupnju provjerenog vozila bez ikakvih skrivenih nedostataka te s kompletnom povijesti održavanja. Možete biti sigurni da kupujete provjereno vozilo gdje nema nepoznanica koje vas kasnije mogu neugodno iznenaditi negdje na cesti, a da ne govorimo o dodatnim troškovima. 

Kako bi osigurali najveću moguću kvalitetu, svako vozilo pomno je odabrano, ima urednu servisnu knjižicu i prošlo je detaljne tehničke preglede od strane naših certificiranih stručnjaka kao i ovlaštenog sudskog vještaka za cestovni promet i procjenu motornih vozila. Na svako vozilo dajemo garanciju da je pouzdano.

Sve navedeno daje nam mogućnost da prepoznamo skrivene nedostatke. Na primjer, možemo izmjeriti debljinu laka na karoseriji i utvrditi da li je vozilo bilo karambolirano ili ne.

Garancija vrijedi 12 mjeseci ili 15,000 km (ovisno o tome što prije istekne, navedeni vremenski period ili kilometraža). Sva vozila mogu se pregledati na našoj lokaciji Zagrebačka 162/b u Sesvetama. Kontakt informacije i mapa kako nas pronaći nalaze se ovdje.

Za više informacija pogledajte našu ponudu rabljenih vozila.