Vulkanizacija i zamjena guma

Za svakog vozača vrijedi uzrečica “guma glavu čuva”

Auto gume utječu i na upravljanje vozilom, amortiziranje udaraca i nosivost, a svi navedeni faktori znatno utječu na sigurnost i udobnost vožnje. Naš stručni tim obavit će sve vulkanizerske usluge koje su vam potrebne, a ponudit ćemo vam i savjete oko izbora guma i naplataka.

Zimska oprema obvezna je počevši od 15. studenog pa sve do 15. travnja, a primarno podrazumijeva zimske gume na svim kotačima i to je ono što svaki vozač mora ispoštovati. Uz vulkanizera od povjerenja, promjena guma je lak posao. Dobrog vulkanizera bitno je poznavati jer za svakog vozača vrijedi uzrečica “guma glavu čuva”. Pored kočnica, gume su najvažniji dio automobila jer su one jedina veza između vozila i ceste. Auto gume utječu i na upravljanje vozilom, amortiziranje udaraca i nosivost, a svi navedeni faktori znatno utječu na sigurnost i udobnost vožnje. Ako ste se našli u situaciji da Vam je auto proklizao na mokroj cesti, vjerojatno ste vozili na dotrajalim gumama. Ovakvi scenariji mogu se spriječiti redovitim odlaskom vulkanizeru koji će sa sigurnošću prepoznati istrošene gume.

Kvalitetne gume isto tako mogu znatno utjecati na potrošnju goriva pa neka Vas barem ovaj razlog natjera da odložite ljetne gume u spremište i konačno opremite svog limenog ljubimca adekvatnom opremom za nadolazeću zimu.

Odgovore na sva pitanja o kvaliteti, omjeru cijene i kvalitete, te tomu kada je vrijeme za promjenu guma zna dobar vulkanizer.

Ne morate se niti pitati gdje pronaći dobrog vulkanizera jer naš stručni tim obavit će sve vulkanizerske usluge koje su vam potrebne, a ponudit ćemo vam i savjete oko izbora guma i naplataka.

U sklopu usluga vulkanizacije i zamjene guma nudimo sljedeće:

  • Montaža, balansiranje i postava pneumatika na vozilo
  • Zamjena pneumatika (demontaža i montaža na naplatak)
  • Osobna vozila, 4×4, SUV te kombi vozila
  • Prodaja pneumatika i naplataka